Веселка Маринова е победителят във „Фермата“ 8

За многодетната майка това е втора победа в риалитито
Обновена: 11 дек 2022 10:57 | 11 дек 2022 10:45, Елка Василева
52
Веселка Маринова е победителят във „Фермата“ 8
Снимка: bTV

Една силна, борбена и достойна жена сбъдна своята най-голяма мечта във „Фермата“ по bTV. Веселка Маринова стигна до края на приключението и стана победител в осмия сезон на предаването, което тази година премина под мотото „Мостът на времето“ и донесе незабравими емоции както на участниците, така и на зрителите.

За многодетната майка и шампионка от петия сезон това е втора победа в най-градивното риалити.  

Във вълнуващия финал на живо в събота вечер 25-годишната Веселка успя да се пребори с конкурентите си и заслужено спечели голямата награда от 100 000 лева.

Веселка спечели най-много точки от всички финалисти, общо 44, които са сбор от три компонента - резултата от битките на Арената, гласуването на отпадналите участници в тазгодишния сезон и вота на зрителите, носещ най-голяма тежест при определянето на победителя.

В последния епизод продуцентите на предаването Иван Христов и Андрей Арнаудов обявиха начало на записването за деветия сезон на най-българското риалити.

За първи път в историята на предаването до финал на „Фермата“ 8 достигнаха шестима участници, които след повече от три месеца на лишения и изпитания стигнаха до последната права. Веселка Маринова, Валерия Дочева, Камелия Кузнецова, Яни Андреев, Чавдар Христанов и Иван Трифонов премериха сили в три инфарктни битки, разделени на жени и мъже. В първия сблъсък те цепиха ритловица и, останали без дъх, преминаха през пясъчен тунел. При жените първа се справи Валерия, а при мъжете - Чавдар. Във втората, изключително оспорвана битка, финалистите трябваше да отговорят на въпрос от българската история и да разполовят вертикално поставена талпа. При дамите най-бърза се оказа Камелия, а при представителите на силния пол №1 отново стана хлебарят от Плевен. В третия, заключителен щурм, след цепене, рязане, коване и стрелба с прашка, триумфираха Веселка и Яни.

Силни емоции донесоха не само инфарктните битки, но и видеовръзката с футболната легенда Христо Стоичков, специалният гост в тазгодишното издание на „Фермата“. От Катар спортистът отправи пожелание за здраве и щастие към участниците, които показаха впечатляващо трудолюбие и воля през осмия сезон. Само за три месеца те издигнаха китно фермерско селище на брега на язовир Диканя, отгледаха плодородна градина, погрижиха се за селскостопанските животни и създадоха собствена продукция, напътствани от опитните си наставници Бети и Ники. Всеки от тях откри приятелства за цял живот и остави следа в историята на предаването, което отново върна в телевизионния ефир темите за родолюбието, традициите, историята и обичаите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Лесоинж преди 1 година
Продуценти и сценаристи не са наясно кое е " цепене" и кое е " сечене" на дърва. Пънове се цепят, а ритловиците се секат.
36
2
 
5
 
! Отговори
conservator преди 1 година
По - смешно от победителя е само аламанаха (няма човек на замята, който да го е прочел и никой не знае дали вътре не пиши измислици, няма никаква историческа и анучна стойност) , а най-смешен е ретро деветдесетарския патриотизъм на Андрей.
35
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това недоразумение някой гледал ли го е? Тази зад кадър колко е дупчена само тя си знае. Ама за 100 хилки си заслужава.
34
4
 
9
 
! Отговори
Мъжът й, викаш преди 1 година
Кой по-точно. От първия 1 дете, от втория 2 и не можа да ги изпие, щото на нея вече *** не й трябваше и го изрита. Сега е с третия и с още 100 бона вече ще си търси четвърти. Това мизерникът като си вдигне носа от тинята и всички, които са му помагали вече са недостойни за неговото "долно величество"
33
5
 
9
 
! Отговори
Селска пръчка. преди 1 година
До Анонимен Това селянде наистина се оказа лисица, правеща се на жертва. След първите 100 бона изрита втория си мъж, който я е взел очукана гола и боса и с дете и имат още 2. Сега живее с третия и след още 100 хилядарки ще му бие шута и да се готви следващият.
32
10
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Чавдар трябваше или Иван или Камелия
31
6
 
25
 
! Отговори
До Варна преди 1 година
Ми явно има хора в България,дето им е кеф след като са се навечеряли ,да гледат по тв забиване на пирони и цепене на дърва ...и така осем години...
30
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека и тези пари изпие мъжът и с селските пуяници
29
8
 
10
 
! Отговори
мдааа... преди 1 година
Само дебилиИтулупи са гледали това позорище ФЕРМАТА!!!!
28
4
 
17
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 1 година
Аз пък си гледах мача Франция-Англия и си го местех ОНИЯ от левио в деснио джоб...боли ме хурката кой е спечелил фермата!!!!
27
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биг Брадър, но в по-извратена форма е това предаване. Същите простотии, клюки, подмолни номера , нескопосани любовни драми и накрая "победителят" се определя уж с гласуване назрителите, демек ще е този, който решат продуцентите. Интересно ми у тя ако наистина взема 100 хил., то останалите какво получават за тия 3 месеца?! Май че единствено популярност. Това още веднъж доказва, чес само пълен деебиил би се записал за участие
26
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само да не вземе да коти още дечурлига,че трета ферма няма да има!
25
0
 
16
 
! Отговори
ДА преди 1 година
След като зрителите определят кой да е победител-за чий се бъхтаха финалистите!?Направо да кажат-6-*** финалисти-гласувайте!
24
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интриги,демагогия,крокодилски сълзи,сополи,в това е участвала хитрата лисица от с.Борима.Достойният за наградата беше Чавдар,но броячите на "процентите",я дадоха на жителката на онова село и то за втори път.
23
3
 
14
 
! Отговори
Надежда преди 1 година
Валерия се представи по добре, но........
22
0
 
18
 
! Отговори
До Досада преди 1 година
И аз така, но масата трябва да се контролира и затъпява. Двамата прибраха парите, а масата е доволна!
21
5
 
19
 
! Отговори
Досада преди 1 година
Никога не съм гледал и 2 секунди от това гламаво предаване.
20
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
щом за втори път печели да я правят министър на земеделието и фермер на републиката
19
8
 
10
 
! Отговори
фермер преди 1 година
урааааа , цяла България се радва :) ако може този ден да се обяви за национален празник .
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 12 Мира много красива, но за сметка на това с противен характер. В предаването цял сезон беше срещу Генчо и го номинираше нон стоп на съветите, а сега извън игрите го кани в къщата си да готвят заедно, че даже и го милва по бицепсите. Още малко и някоя бибичка да му направи ако няма камери. Ако не си го гледал/а това мястото е ютюб "Сладки приказки с Мира" Нейният канал.